ASZTROLÓGIA TANFOLYAM

Célom, hogy megtanítsam hogyan helyezzük bele magunkat a világba, milyen erősségeink és gyengeségeink vannak. Megtanuljuk az erősségeinket tudatosan működtetni, a gyengeségeinket kezelni, hogy minél jobb hatásfokkal és gördülékenyebben, tudatosabban tudjunk haladni születésünk céljának megvalósításában.

Asztrológia tanfolyam indul Budapesten 2024-ben!

Kezdö asztrológia csoport indul, melynek időpontja a csoporttal való egyeztetés útján kerül fixálásra, heti egy 3X60perces óra keretében. 

Ha Te vagy ismerősöd érdeklödik az asztrológia iránt, sok szeretettel ajánlom ezt a kurzust.

A horoszkóp égi térkép. A születésünk pillanatának égi térképe. Hora=idő skopein=nézni időnéző, tehát az időminőségét szemlélő szimbolikus ábra, égi térkép.

A horoszkópjuk – Égi térképük ismerete nélkül, vajon hányan mondhatják el, hogy tisztában vannak életfeladaikkal? Ismerete nélkül keressük, próbálgatjuk az utunkat, és lehet, hogy a beépített GPS-ünk ( megérzésünk) nem működik közel sem olyan jól, mint a telefonunk GPS-e. A Horoszkópunk pontos születési dátumán és a Föld hosszúsági, szélességi koordinátáin alapszik. Megmutatja,  hogy hogyan álltak a Naprendszer bolygói abban a pillanatban, mikor a Föld egy adott pontján az első levegő vételünkkel kapcsolódunk ehhez a világhoz – a saját sorsfeladatunkhoz. A születési  képletünk tartalmazza a földi és kozmikus törvényeket, családrendszeri elakadásokat, gyermekkori blokkjainkat, erősségeinket, gyengeségeinket. Ismeretében könnyebben igazodunk el a „világban, világunkban”.

A kiscsoportos foglalkozás lényege az önismereti úton való tanulás, saját és családtagok képletének elemzése útján haladunk. Sok felismerés, magunkra ismerés, sors, és családkarmára való tudatosodás az ajándéka, miközben megtanuljuk a asztrológiát mint szakmát.

Az asztrológia óriási tananyagot ölel fel. Tapasztalatom szerint minden asztrológust más-más területe vonz jobban, a számára legizgalmasabb részekben mélyed el leginkább. Én az asztrológia személyiség és sorselemzés területére, a családállításra az asztrológián belül, az összehasonlító képletekre specializálódtam. 

Célom, hogy megtanítsam hogyan helyezzük bele magunkat a világba, milyen erősségeink és gyengeségeink vannak. Megtanuljuk az erősségeinket tudatosan működtetni, a gyengeségeinket kezelni, hogy minél jobb hatásfokkal és gördülékenyebben, tudatosabban tudjunk haladni születésünk céljának megvalósításában.

Nagy szerepet játszanak életünkben a kapcsolataink. Az összehasonlító képletek segítségével megértjük a körénk rendeződött emberekkel való feladatunk mibenlétét. Nekem nagy segítségemre volt a gyerekek nevelésében az, hogy tudtam, melyikhez hogy szóljak a jobb megértés érdekében.

Azt a tudást szeretném átadni, ahogy látom és tudom az asztrológiát. Gyakorlati alapú az oktatás.

Tapasztalatom szerint kis csoportban a legjobb asztrológiát-önismeretet tanulni, hisz fontos, hogy visszakérdezhessenek a tanulók, és én is számon kérhessek annak érdekében, hogy a tudás beépüljön.

A projektor által kivetített példahoroszkópokon tanulunk. Minden alkalommal megbeszéljük a hallgatók horoszkópját a leadott anyag tükrében. Így egyben egy személyiségfejlesztő csoporttá is válik a tanulócsoport.

Az asztrológia tanulásban az a jó, hogy már az első óráktól kezdve hasznosítható tudást visztek haza, amely segít önmagatok és mások megértésében.

A tanulás mindig egymásra épül. Az anyagot felveszem és másnap mindenkinek elküldöm újra hallgatásra.

Az asztrológia tanfolyam tematikája

Ámon Angéla

oktató

Diószegi Gabriella

oktató

Érdeklődés és jelentkezés

Scroll to Top