ALTERNATÍV PSZICHOLÓGIA

Ámon Angélával

Az erős belső elhivatottság és vágy, hogy hivatásom során fő célom az emberi lélek és psziché működésének megismerése legyen, már egészen fiatal koromban felismerésre került, motivált és motivál a mai napig szüntelenül – hiszen mi rejtélyesebb, csodálatosabb lehet annál a “befelé táguló végtelen univerzumnál”, mint ami az emberben lakozik, és – mint az ujjlenyomat – egyedi, és megismételhetetlen csoda, ami arra vár, hogy megfejtsék..?

ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS

Ámon Angélával

Az asztrológia mint segítség – előző életeink tükrében. Az asztrológia egy roppant precíz műszer, s egy csodálatos eljárás – mégis: az asztrológia tudománya, s az asztrológiai képlet elemzése az idők folyamán pejoratív cimkék tömkelegével lett teletüzdelve. 
Egy asztrológiai elemzés – sok materialista asztrológus munkásságával ellentétben – valójában nem arra van, hogy mintegy kőbe vésett… 

SZEXUÁLPSZICHOLÓGIA

Ámon Angélával

“Minden a szexről szól. Kivéve a szexet – mert az minden másról.” /Gyimesi Andrea/ 
Tudtad, hogy szexualitásod, szexuális preferenciád, illetve a mód, ahogy kifejezed magad szexuálisan olyan roppant komplex, transzgenerációs minták által meghatározott, továbbá szociális, társadalmi hatásokat és (akár korai) gyerekkori élményeidet is magában foglaló konstruktum, melynek nagy részéről semmilyen tudomásod nincs?

HELLINGER FÉLE CSALÁDÁLLÍTÁS

Ámon Angélával

“Az idő begyógyítja a sebeket” – mondják. 

De van olyan seb, amit az idő önmagában nem tud begyógyítani. A fájdalom nem mindig oszlik el magától, és nem feltétlenül csökken az idő előrehaladtával. Előfordulhat, hogy a visszatérő érzés; félelem; fájdalom; szorongás; vagy akár egy betegség eredője elsősorban nem a Te élettörténetedben keresendő, hanem egy már elhunyt, a családrendszeredbe tartozó személy életében, …

Scroll to Top