Időpontfoglalás

FONTOS TUDNIVALÓK MIELŐTT JÖNNÉL

Iroda címe:
III.kerület, Bogdáni út 2/b

ami a Bogdáni út dunaparti oldala. Ami az utolsó épülete a Waterfront City lakóparknak. A lakás a 8.emeleten, jobbra a 806-os, a folyósó végén.

Parkolás:
Parkolni az utca elején lehet a legkényelmesebben (a parkolás fizetős, 300ft/óra)

Parkolási telefonszámok: +36 20 763 0302
+36 30 763 0302

illetve a az épület mellett balra, egy gyár parkolójában ingyenes a parkolás.

Kérlek a kapu nyitó kóddal gyere fel: #9860 ( A kettős kereszt a számsor alsó jobb sarkában lévő 2 nyíl.) A kapu nehezen nyílik, ha nem sikerül elsőre, próbáld többször, erősen kell megnyomni az ajtót.

A 8. emeleten jobbra az utolsó ajtó a 806-os, kérlek nyiss be a lakásba, és a bal oldali szekrényből vegyél elő magadnak egy fehér papucsot, a saját cipődet is oda tedd be, a kabátodat szintén.

Ha állításra jössz:

  • A nappaliban (balra) lesz az állítás (vagy zajlik éppen), majd egy székre halkan ülj le
  • ha most vagy itt először, akkor ne aggódj, majd mindent mondok, mit hogyan csinálunk. 🙂

Ha asztrológia tanfolyamra jössz:

  • Az előszobából fordulj jobbra, és a folyósóra érve balra az első ajtó az asztrológia terem. 🙂

Ha pszichológiai alkalomra jössz, vagy egyéni állitásra:

  • Ha a nappaliban nem látsz zajló családállítás csoportot, akkor nyugodtan foglalj helyet az egyik türkiz színű kanapén és várakozz, amíg érted jövök.
  • Ha van zajló állítás csoport balra a nappaliban, akkor az előszobából fordulj jobbra, és a folyósón balra az első terembe foglalj helyet amíg érted megyek. 🙂 

Házirend:
A lakásban fehér papucsban közlekedj kérlek, a teraszra pedig a terasz ajtóhoz készített (kinti) papucsban tudsz kimenni. -Mosdót az előszobából jobbra fordulva találsz: a folyósó végén szemben az egyik, illetve a folyósón a jobb első ajtó a másik.

Lemondás:
Fontos tudnod, hogy sokan várakoznak időpontra, ezért a megbeszélt időpontot az azt megelőző nap este 18.00-ig van lehetőséged lemondani - betegség vagy egyéb esetén -, azért, hogy másnak tudjam átadni a helyed. Aznapi lemondás esetén az alkalom díját sajnos rendezni kell, tekintettel arra, hogy Neked volt fenntartva és aznap már nem tudom másnak adni a helyed. Kérlek tiszteljük meg egymást azzal, hogy időben szólunk módosítás esetén.

Scroll to Top