TV2 Mokka - Rossz hír az izgulósoknak:

A tartós stressz is kiválthat bőrpanaszokat! Slamovits-Horvath Beáta és Ámon Angéla beszélgetett a lelki eredetű bőrproblémákról a TV2 Mokka című műsorában! Ha lemaradtál most visszanezheted!

PÁRKAPCSOLAT és SZEX a családállításban

Az életem egyik legnehezebb időszakában találkoztam a Hellinger-féle családállítással, vagyis egy olyan módszerrel, ami segít a bennünk lèvő blokkok feloldásában, hogy azok tudattalanul ne gátoljanak bennünket tovább életünkben.

CSALÁDÁLLÍTÁS a gyakorlatban / 1. rész

Az életem egyik legnehezebb időszakában találkoztam a Hellinger-féle családállítással, vagyis egy olyan módszerrel, ami segít a bennünk lèvő blokkok feloldásában, hogy azok tudattalanul ne gátoljanak bennünket tovább életünkben.

CSALÁDÁLLÍTÁS a gyakorlatban / 2. rész

Folytatjuk a korábbi beszélgetésünket Ámon Angélával (pszichológus, szexuálpszichológus és hipnoterapeuta) akivel kicsit közelebb szeretnénk hozni számotokra a családállítást mint módszert, hogy ezáltal betekintést és esetleges segítséget kapjatok, ha úgy éreznétek valahol elakadtatok, vagy folyton ugyanazokat a szerencsétlen helyzeteket vonzzátok be saját életetekbe.

Honnan jön a lélek, akire kisbabámként tekintek?

Beszélgetés a családállítás tükrében. Vendégemmel, Ámon Angélával beszélgetek arról, hogy honnan jön a lélek, és hogy mit tehetünk mi magunk tudatosan a fogantatás érdekében, mindezt spirituális megközelítésben, a családállítás tükrében. 

"Egészséges vagyok, mégsem jön a baba"

Nehezített fogantatás a CSALÁDÁLLÍTÁS tükrében. Vendégemmel, Ámon Angélával beszélgetek egy hiánypótló videóban a fogantatásról és a nőiesség megéléséről a családállítás tükrében.

A huszonkét szerep és az emberi sors a szimbolikus szellemi tarotban.

„Bármit gondolsz és bármire vágyakozol, akárhogy szenvedsz, és akármit cselekszel, a huszonkét szerep valamelyikének csillagterhes szövegét éled és idézed.” (Szepes Mária) 

Kárpáti Rebeka szeretettel vált el Fecótól

a modell családállítással oldja fel a belső gátakat. A tudatalattinkban sok esetben rejtett családi minták, berögződések lehetnek, amelyek feltárására és megszüntetésére a Hellinger-féle családállítás hatékony módszer. Kárpáti Rebekát saját családállításáról és Fecóval való szakításról is kérdeztük.

Amiről nem merünk beszélni: hogyan segítenek a szexuális játékok egy érett párkapcsolatot

Megkérdeztük szexuálpszichológus szakértőnket, hogy mit adhatnak hozzá egy akár egészséges, vagy akár válságban lévő párkapcsolathoz a játékszerek, ám előtte kultúrtörténeti ívet vázolva bemutatjuk a vibrátorok több tízezer éves (igen, annyi) fordulatokban gazdag sztoriját.

10 gyakori ok, amiért a férfiak megunják a partnerüket az ágyban

Ahogy a mondás tartja, a szex olyan, mint a pizza – ha jó, akkor nagyon jó, de ha nem jó, még akkor is elég jó. De mi van, ha már egy lejárt szavatosságú mirelitpizza, amely ki sem engedett teljesen, olyannyira, hogy ropog a fog alatt a jéggé fagyott brokkoli? És ha valaha volt izgalmas is a szex, mitől jutunk el ide? Miért ununk rá a partnerünkre?

Drogkarrierek - Tabuk nélkül a függőségekről

A Biztonsági Akadémia podcast vendégei Gombos Veronika és Diószegi Gabriella, akik elindították a Drogkarrierek névre hallgató, társadalmi felelősségvállaláson alapuló projektet. A Drogkarrierek a közösségi média felületeken mutatja be a szenvedélybetegek nehézségeit, valamint a leszokáshoz vezető utat és lehetőségeket.

Bemutatkozás

Így dolgozunk mi

Miben más a módszerünk?

Családállítás Diószegi Gabriellával és Ámon Angélával

A benned lévő nő újjászületése

Harmóniateremtés Viktória Vargával

 külső-belső szépség

Az újraszületésről

Mi lenne, ha vissza mehetnél az időben, min változtatnál?

Varázslatos utazás újraszületés program

Főbb életterületeink

A tudatosodás folyamata

Kiút az elakadásokból

Scroll to Top